پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 113571
با اين نرم افزار به راحتي ميلياردر شويد!
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 653

در ماه‌هاي گذشته تبليغات محصول الکترونيکي در سطح شهر، اماکن عمومي ‌و فضاي مجازي مشاهده مي‌شود که محور اصلي اين تبليغات اخد وام‌هاي چند صد ميليوني و آموزش روش‌هاي گرفتن اين وام‌ها از طرق مختلف است.

اين محصول که در قالب يک پکيج نرم‌افزاري تهيه و گردآوري شده، شامل روش‌هاي کسب و کار و آموزش ?? طرح سرمايه‌گذاري و اخذ وام از بانک‌هاست. اين در حالي است که به باور کارشناسان انتظامي‌، اين پکيج نرم افزاري در وراي آموزش روش‌هاي اخذ وام، شگرد‌هاي کلاهبرداري را به جوانان آموزش مي‌دهد و يک پروسه زنجيروار براي کسب درآمد نامشروع است!

اين روزها فقط کافي است در زمان عبور از اماکن پرتردد و شلوغ شهر همانند اطراف دانشگاه‌ها و مراکز علمي – ‌آموزشي به تبليغاتي نصب شده روي ديوارها اندکي توجه داشته باشيد؛ تبليغاتي که تکه کاغذهاي قابل جدا شدن دارد و مي‌توانيد شماره ارتباطي مورد نظر را جدا کرده و با خود ببريد. يکي از تبليغاتي که در ماه‌هاي گذشته و در شرايطي که بازار کسب و کار و اشتغال در کشور کساد است ، بيشتر خودنمايي مي‌کند مربوط به يک بسته نرم‌افزاري است.

طبق آنچه در اين تبليغ گفته مي‌شود، روش‌هاي اخذ وام و سرمايه‌گذاري نوين در قالب فيلم‌هاي آموزشي به مخاطب ارائه مي‌شود.

 *شما هم ثروتمند شويد!

 «شما با به کارگيري آموزش‌هاي اين سي دي به سادگي مي‌توانيد خود را بعد از مدتي در بين ثروتمندان ببينيد!» اين جمله‌اي است که توسط يک خانم بسيار مودب و خوشرو در پيش‌پرده تبليغ اين نرم‌افزار آموزشي بيان مي‌شود. علاوه براين، تبليغات مربوط به اين نرم افزار در فضاي مجازي هم به صورت گسترده‌اي مشاهده مي‌شود.

جالب اينجاست که کلاهبرداران براي باور پذيربودن اينگونه تبليغات از واژه‌هايي همچون «برنامه قانوني، طبق ضوابط بانکي و وام خوداشتغالي» استفاده مي‌کنند.

*و اما تاکتيک کلاهبردارها

براي اينکه با تاکتيک کلاهبردارها براي کلاهبرداري و کسب درآمد از طريق اين شگرد بيشتر آشنا شويم، ضمن تماس با سرهنگ محمد جوادي استاد دانشگاه و کارشناس انتظامي‌ خواستار اطلاعات بيشتري درباره اين روش کلاهبرداري شديم. اين کارشناس انتظامي‌ با بيان اينکه آموزش روش‌هاي اخذ وام آن هم از طريق فيلم‌هاي آموزشي و نرم‌افزارها يک کلاهبرداري زنجيروار است، مي‌گويد: بررسي‌ها و مطالعات انجام شده درباره پرونده‌هاي گذشته نشان مي‌دهد که اين موضوع يک پروسه زنجيروار براي کسب درآمد و اغفال جوانان است که‌ متأسفانه در ماه‌هاي گذشته شاهد افزايش آن بوده ايم.

جوادي، مي افزايد: اين روش کلاهبرداري و کسب درآمد درچند مرحله انجام مي‌شود: ‌

?- فروش نرم‌افزار به جوانان با تبليغات گسترده

?- مراجعه جوان مشتاق به نشاني ارائه شده در فيلم و اخذ مبالغي به عنوان ثبت‌نام اوليه

?- ثبت‌نام و اخذ مبالغي به بهانه شهريه کلاس‌هاي حضوري آموزشي

?- وارد شدن فرد به فاز سرمايه‌گذاري و مشارکت با اعضا و سرشاخه‌هاي شرکت کلاهبردار

سرهنگ جوادي، ضمن هشدار به جواناني که تصميم دارند براي گرفتن وام به دفاتر مربوط مراجعه کنند، مي‌گويد: در مواردي ديده شده که افراد شياد با درج آگهي در روزنامه‌هاي کثيرالانتشار تحت عناوين گوناگون آموزش روش‌هاي کسب و کار و راه‌هاي اخذ وام بانکي، اقدام به کلاهبرداري از شهروندان مي‌‌کنند که لازم است جوانان در زمان مراجعه به شرکت‌هاي مورد نظر، نحوه فعاليت و پيشينه شرکت را به‌درستي بررسي کنند و فريب چرب‌زباني مدير و کارکنان شرکت، تبليغات و دکوراسيون محيط کار آنها را نخورند.ژ

وي، افزود: شرايط پرداخت تسهيلات وام و سرمايه‌گذاري از طريق بانک‌ها و مؤسسات مالي و اعتباري خصوصي و دولتي، کاملاً مشخص است و اين مراکز براساس يک چرخش اداري مشخص، پاسخگوي افراد هستند و درحقيقت تمام بانک‌ها و مؤسسسات مالي و اعتباري مجاز يک واحد روابط عمومي‌ براي پاسخگويي دارند و جوانان بايد براي دريافت وام تنها به مراکز رسمي ‌مورد تأييد مراجعه کنند.

*جريمه کلاهبرداري يک تا ?? سال حبس

اما فرهاد تجري قاضي دادگستري درباره روش تازه کلاهبرداري به بهانه وام معتقد است که اين روزها با توجه به کساد بودن وضعيت اشتغال در کشور، بسياري از جوانان به ويژه فارغ‌التحصيلان دانشگاهي به دنبال روزنه‌اي براي وارد شدن به فضاي کسب و کار و سرمايه‌گذاري هستند و از آن جهت که جوان امروزي به دنبال کسب درآمد‌هاي يک‌شبه است، کلاهبرداران هم از اين موضوع به سود خود استفاده و چترکلاهبرداري را به بهانه‌هاي گوناگون باز مي‌کنند.

تجري، با بيان اين مطلب مي‌گويد: در حال حاضر جريمه کلاهبرداراني که به جرم وام‌هاي پوشالي به دستگاه قضايي معرفي مي‌شوند، حبس از يک تا ?? سال است که در اين شرايط قوانين خوبي براي باز‌دارندگي از اين نوع جرائم درکشور وجود دارد، اما دغدغه بسياري از قضات و کارشناسان انتظامي، در وهله اول پذيرش راحت اينگونه تبليغات از سوي برخي جوانان و اطلاع نداشتن از پروسه کلاهبرداري است و در مرحله بعد وارد شدن جوانان به فاز خطرناک‌‌تر اين نوع از کلاهبرداري‌ها يعني سرمايه‌گذاري‌هاي کلان به بهانه ثروتمند شدن/ انتهاي مطلب

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html